ICT dienstverlening

ICT-oplossingen.

MCT levert alle soorten zakelijk internet door heel Nederland. Denk hierbij aan vaste verbinding zoals glasvezel, DSL en kabel, maar ook draadloos zoals 5G of straalverbinding En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN, alarm en camerabeveiliging.
ICT moet gewoon werken, maar ook voor u werken. Het moet het werken makkelijker maken, veiliger en natuurlijk efficiënter. Wij helpen u met een compleet pakket ICT-oplossingen (veelal op basis van Microsoft technologie) zodat u en uw collega’s prettig kunnen werken, zonder gedoe en zorgen over de techniek en veiligheid van uw ICT-systemen.
Ook bieden wij de ERP-software Microsoft Dynamics NAV en de (CRM-)software Microsoft Dynamics 365 waarmee al uw bedrijfsprocessen worden ondersteund. Dit is niet uniek, maar wel een combinatie die u niet veel tegenkomt. We noemen ons dan ook “totaalleverancier”, maar natuurlijk bent u ook welkom voor het gedeeltelijk uitbesteden van uw ICT.

Alleen solide en bewezen ICT-oplossingen

Voor ieder bedrijf in het MKB een feilloos werkende ICT-omgeving. Dat is ons streven. Graag gaan we samen met u op zoek naar ICT-oplossingen die u helpen kosten besparen en bijdragen aan het succes van uw organisatie. Dat doen we samen, dat is teamwork. U heeft wensen, maar ongetwijfeld ook vragen. Wij adviseren u graag en u krijgt bij ons altijd solide, goed doordachte ICT-Services die zich hebben bewezen en bij uw MKB-bedrijf passen.
Waarom bedrijven voor de ICT-Services van M.C.T. kiezen:
  • Geen zorgen meer over ICT
  • Totaalleverancier voor het MKB: one-stop-shop
  • Uitsluitend A-merken
  • Moderne ICT, maar alleen met bewezen ICT-oplossingen
  • Oog voor kwaliteit én kosten
  • Snelle hulp als er toch iets is
Moderne Werkplek
Een kant-en-klare moderne digitale werkomgeving, speciaal ontwikkeld voor het MKB.
Cloud diensten
Uw werkplekken overal en altijd en op ieder apparaat (PC, laptop, tablet en smartphone) beschikbaar voor een vast bedrag per maand.
ERP
Unieke branchegerichte ERP-software voor volledige controle over uw bedrijfsprocessen.
Cyber Security
Bescherming van uw netwerk tegen gevaren van buitenaf én binnenuit. Is uw bedrijf goed beschermd tegen cybercriminelen?
CRM
CRM-software waarmee u al uw klantcontacten centraal kunt vastleggen en onderhouden.
ICT Beheer & Support
Bewaking en beheer van uw ICT-omgeving. Zie het alsof M.C.T. de ICT-afdeling binnen uw bedrijf wordt. Maar dan zonder al het gedoe en tegen lagere kosten.